Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ (4 άτομα) 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς λίπος 1 κ.γ ελαιόλαδο 1 κ.σ σάλτσα σόγιας 1 κ.γ μουστάρδα 1 κ.σ μαρμελάδα χρυσόμηλο (βερύκοκκο) ή πορτοκάλι 1/4 φλ. κρύο νερό 1 κ.γ καλαμποκάλευρο 0,5 κ.γ τριμμένο τζίντζερ σκόρδο σε σκόνη, μαύρο πιπέρι 1 κ.γ σάλτσα τσίλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τοποθετούμε μέσα […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς λίπος
1 κ.γ ελαιόλαδο
1 κ.σ σάλτσα σόγιας
1 κ.γ μουστάρδα
1 κ.σ μαρμελάδα χρυσόμηλο (βερύκοκκο) ή πορτοκάλι
1/4 φλ. κρύο νερό
1 κ.γ καλαμποκάλευρο
0,5 κ.γ τριμμένο τζίντζερ
σκόρδο σε σκόνη, μαύρο πιπέρι
1 κ.γ σάλτσα τσίλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τοποθετούμε μέσα τις μπριζόλες.
  2. Ψήνουμε για 3-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα.
  4. Ρίχνουμε τη σάλτσα στις μπριζόλες, κλείνουμε το τηγάνι και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να απορροφήσουν τη σάλτσα και να πάρουν ένα σκούρο χρώμα.
  5. Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ. 

lightsintages