Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Υλικα:
Μπισκοτα πτι μπερ
Ζελε οτι γευση προτιματε
Ανθος αραβοσιτου βανιλιας στιγμης

Διαφήμιση

Εκτελεση
Κανουμε το ζελε 1 κουτι ζελε , βάζουμε 3 ποτηρια νερο το αφηνουμε να κρυωσει και το βαζουμε ψεγειο να πήξη ελαφρως

Χτυπαμε το ανθος αραβοσιτου με 320ml γαλα οπως γραφει η συσκευασια μεχρι να πηξη

Βουταμε τα μπισκοτα σε λιγο γαλα και τα στρωνουμε στην βαση ενος παιρεξ μετα βαζουμε πανω την κρεμα και ισιωνουμε με σπατουλα και βαζουμε ψυγειο λιγο

Τελος με την βοηθεια ενος κουταλιου βαζουμε το ζελε σιγα σιγα

Βαζουμε ψυγειο να παγωσει

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευδοξία Νεοφύτου Γεωργίου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΓαλατόπιτα με χυμό πορτοκάλι, χωρίς φύλλο και με βελούδινη κρέμα
Επόμενο άρθροΑτομικά τσουρεκάκια αφρός, πιο τέλεια δεν γίνεται!