Γλυκα
Δροσερό και γευστικό Γιαουρτόγλυκο με ζελέ και κομπόστα ροδάκινο. Με 4 μόνο υλικά!
Υλικά : 800 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1 κουτί ζελέ ροδάκινο ? 1 κομπόστα ροδάκινο 2 κούπες νερό ζεστό Εκτέλεση Σουρώνουμε την κομπόστα και κρατάμε το χυμό της. Κόβουμε το ροδάκινα απ την κομπόστα σε μικρά κομμάτια και τα προσθετουμε στο γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το περιεχόμενο των δύο φακέλων του ζελέ και […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Δοκιμάστε να κάνετε αυτό το γιαουρτογλυκό με ζελέ και κομπόστα ροδάκινο! Πολύ δροσιστικό και ιδιαίτερα ελαφρύ! Κι όλα αυτά με 4 μόνο υλικά!
Υλικά :
800 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζελέ ροδάκινο ?
1 κομπόστα ροδάκινο
2 κούπες νερό ζεστό
Εκτέλεση
Σουρώνουμε την κομπόστα και κρατάμε το χυμό της.
Κόβουμε το ροδάκινα απ την κομπόστα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το περιεχόμενο των δύο φακέλων του ζελέ και τις δύο κούπες νερό, ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η σκόνη ζελέ.
Συμπληρώνουν στο ζελέ και το χυμό της κομπόστας. Ενώνουμε τα δύο μείγματα να διαλυθεί καλά το γιαούρτι και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικη φόρμα ή σε ένα απλό σκεύος.
Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Η συνταγή από το περιοδικό ‘Προς τη Νίκη’
Καλή επιτυχία!!!!! – mpaxarikkanela