Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Δεν έχετε δοκιμάσει πιο νόστιμο και δροσιστικό γλυκό! Σας το εγγυώμαι! Ας δούμε την συνταγή:

ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

4 πακέτα πτι μπερ Παπαδόπουλου, 300 ml γάλα χλιαρό, 160 γραμμάρια κορν φλαουρ, 200 γραμμάρια ζάχαρη, (4 ποτηριά τσαγιού γάλα, 4 ποτηριά τσαγιού πορτοκαλάδα με ανθρακικό)!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε σε τάπερ ή ταψί τα μπισκότα 3 σειρές, βουτώντας το καθένα στο χλιαρό γάλα δευτερόλεπτα!

ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ: Βάζουμε τα 4 ποτηριά γάλα με 100 γραμμάρια ζάχαρη να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τα 80 γραμμάρια κορν φλαουρ μέσα, αφού προηγουμένως το έχουμε διαλύσει σε λίγο από το ζεστό γάλα!

Ανακατεύουμε και όταν πήξει το κατεβάζουμε και το αφήνουμε 2 λεπτά, ανακατευοντας την και την ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα!

ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: Βάζουμε τα 4 ποτηριά πορτοκαλάδα με 100 γραμμάρια ζάχαρη να ζεσταθούν, ρίχνουμε μέσα τα 80 γραμμάρια κορν φλαουρ, αφού προηγουμένως το έχουμε διαλύσει σε λίγη πορτοκαλάδα από την ζεστη!

Ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε την αφήνουμε 2 λεπτά ανακατευοντας την και την ρίχνουμε με πολύ προσοχή πάνω στην κρεμά βανίλιας!

Καλή επιτυχία!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΈνα διαφορετικό Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μπέικον !
Επόμενο άρθροΓευστική και οικονομική Σοκολατόπιτα !