ΥΛΙΚΑ

Διαφήμιση

150gr ψιλοκομμένος σολομός
50gr τυρί φέτα
200gr ρόκα
2 κ.γ. κάπαρη
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τη ρόκα και την τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο σολομό, την κάπαρη και τη θρυμματισμένη φέτα.

Πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Διαφήμιση

Καλή σας όρεξη!

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΘα τρελαθείς με το συγκεκριμένο κρεμώδες Cheesecake
Επόμενο άρθροΕΥΚΟΛΟ VEGAN ΚΕΙΚ ΜΕ ΥΓΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΓΛΑΣΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ