Υλικά
Για τη βάση

2 φακέλους τριμμένο μπισκότο
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Για τις κρέμες

2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής μπισκότο
2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα
1400 ml γάλα
80 ml σιρόπι καραμέλας

Για τη διακόσμηση
σιρόπι καραμέλας
80 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση:
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο και δουλεύουμε με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Στρώνουμε μια ταρτιέρα με διάφανη μεμβράνη και με τις παλάμες μας στρώνουμε το μείγμα να απλώσει σε όλη την ταρτιέρα (βάση και τοιχώματα.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο …

Διαφήμιση

Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο : dinanikolaou

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΖυμάρια για σπιτική πίτσα. Με Kουνουπίδι – Με Sprite. Δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα!
Επόμενο άρθροΥπέροχο μυρωδάτο Κέικ Λεμονιού με Παπαρουνόσπορο και κρέμα λεμόνι