Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά Για τη βάση 2 φακέλους τριμμένο μπισκότο 200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου Για τις κρέμες 2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής μπισκότο 2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα 1400 ml γάλα 80 ml σιρόπι καραμέλας Για τη διακόσμηση σιρόπι καραμέλας 80 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για τη βάση: Σε ένα μπολ βάζουμε το […]

Διαφήμιση

Υλικά
Για τη βάση

2 φακέλους τριμμένο μπισκότο
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Για τις κρέμες

2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής μπισκότο
2 φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα
1400 ml γάλα
80 ml σιρόπι καραμέλας

Για τη διακόσμηση
σιρόπι καραμέλας
80 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση:
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο και δουλεύουμε με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Στρώνουμε μια ταρτιέρα με διάφανη μεμβράνη και με τις παλάμες μας στρώνουμε το μείγμα να απλώσει σε όλη την ταρτιέρα (βάση και τοιχώματα.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο …

Δες τη συνέχεια της εκτέλεσης στο : dinanikolaou