Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Ευα Τσιμπλ. – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 280 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ (200 ΓΡ.ΓΑΛΑ 80 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Ευα Τσιμπλ. “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
280 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ (200 ΓΡ.ΓΑΛΑ 80 ΓΡ. ΝΕΡΟ)
3 ΑΥΓΑ
3 ΦΚ. ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ
70 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΩΜΕΝΟ
120 ΓΡ. ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
60 ΓΡ. ΙΜΒΕΡΤΟΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
700 -750 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
1 Κ.Γ ΜΑΧΛΕΠΙ
½ Κ. Γ. ΜΑΣΤΙΧΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΥΛΕ Η ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΜΒΕΡΟΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤ.
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ,ΑΥΓΑ,ΒΟΥΤΥΡΟ, ΑΧΝΗ, ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ Η ΖΥΜΗ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ . ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΠ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ
ΑΦΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30-40 ΛΕΠ.
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΚΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ 30-40 ΛΕΠ. ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘ.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΒΕΡΟΖΑΧΑΡΗ
500 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 240 ΓΡ. ΝΕΡΟ 1 Κ.Γ.ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΖΟ …

Η Συνταγή είναι της κ. Ευα Τσιμπλ. “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.