Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Eleni Saltaoura – “Χρυσές Συνταγές” Δοκίμασέ την χωρίς δεύτερη σκέψη.. ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 6 αυγά […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Eleni Saltaoura – “Χρυσές Συνταγές”

Δοκίμασέ την χωρίς δεύτερη σκέψη..

ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

6 αυγά
6 κσ ζάχαρη
6 κσ αλεύρι
4 κσ κακάο
4 κσ σπορέλαιο
2 βανίλιες
2 κγ μπέικιν
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και να διπλασιαστούν σε όγκο (5′). Προσθέτουμε κοσκινισμένα τα υπόλοιπα υλικά και το λάδι.
Ψήνουμε στους 170 c για 12 λεπτά

ΣΙΡΟΠΙ
2 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σ κονιάκ
1κ.γ χυμό από λεμόνι
Βάζουμε να βράσει 5′ και περιχύνουμε το ζεστό παντεσπάνι. Αφήνουμε να κρυώσουν και να πιει το σιρόπι.

ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ
2 κονσέρβες φυτική σαντιγί (κρύες)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
Χτυπάμε τη σαντιγί, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τη βανίλια και απλώνουμε την κρέμα στο κρύο παντεσπάνι.

ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
200 γρ.κουβερτούρα
150γρ.γάλα εβαπορέ αδιάλυτο πλήρες
1 κ.σ μέλι

Βράζουμε το γάλα,το ρίχνουμε πάνω στην σοκολάτα προσθέτουμε και το μέλι και ανακατεύω.
Περιχύνουμε και απλώνουμε με σπάτουλα τη γκανάζ πάνω από την κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο

Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Eleni Saltaoura “Χρυσές Συνταγές”