Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Το ρόφημα που θα σας προτείνουμε είναι ένα από τα πιο ευεργετικά φυσικά ροφήματα που μπορείτε να φτιάξετε, καθώς αποτοξινώνει […]

Διαφήμιση

Το ρόφημα που θα σας προτείνουμε είναι ένα από τα πιο ευεργετικά φυσικά ροφήματα που μπορείτε να φτιάξετε, καθώς αποτοξινώνει το σύστημά σας, βοηθάει στην απώλεια λίπους και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν πολύ δύσκολο να μειώσουν το βάρος τους και να καταπολεμήσουν το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά. Και πλέον είναι ακόμα πιο χρήσιμο, αφού οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει πως το λίπος στην κοιλιά συνδέεται με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη τύπου 2, καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Για να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά, πρέπει να αρχίσετε να ασκείστε και να καταναλώνετε πιο υγιεινές τροφές. Αυτό το ρόφημα περιέχει το καλύτερο συστατικό στην διάλυση του λίπους, το λεμόνι, όπως και άλλες πολύ ευεργετικές τροφές.

Ο Μαϊντανός είναι επίσης από τα πιο ευεργετικά βότανα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έχει πολλά οφέλη, όπως:

Είναι φυσικό διουρητικό και καταπολεμά τις κατακρατήσεις νερού στο σώμα

Καθαρίζει το αίμα

Καταπολεμά μολύνσεις του ουροποιητικού

Μειώνει τις κατακρατήσεις υγρών

Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Καταπολεμάει το άγχος και το στρες

Έχει υψηλή συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή

Καταπολεμάει το ουρικό οξύ και σταματάει την ανάπτυξη όγκων

Σταματάει την δυσοσμία – πρέπει να μασάτε τα φύλλα.

Δείτε τι περιέχει το ρόφημα:

1 λεμόνι

Μία χούφτα μαϊντανό

1 στικ κανέλας

1 κ.σ τριμμένο τζίντζερ

1 κ.γ ξύδι

1 κ.σ αλεύρι από λιναρόσπορο

100 ml κεφίρ

Προετοιμασία:

Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Πιείτε το πριν τον ύπνο και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα!

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

ΠΗΓΗ: www.healthyfoodhouse.com

Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.