Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Fatseas- Κωνσταντινα Μιχαλοπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
2 συσκευασίες των 300 γραμμ.Φιλαδέλφεια
200 γραμ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
3 κουταλιές της σούπας άχνη
3 συσκευασίες μπισκότα ορεο
1/4 Βιτάμ πακέτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ 2 πακέτα και μισό και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, Ανακατεύουμε και στρώνουμε σε τσέρκι η αποσπόμενο ταψί το βάζουμε ψυγείο να παγώσει.
Κατόπιν χτυπάμε στο μίξερ το Φιλαδέλφεια με την άχνη.
Όσο γλυκό το θέλει ο καθένας.

Διαφήμιση

Καλό είναι να ξινίζει λίγο γιατί θα βάλουμε και μαρμελάδα πάνω.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να γίνει αφράτο μείγμα,

Τέλος ρίχνουμε το μισό πακέτο ορεο τριμμένο που έχουμε κρατήσει και στρώνουμε πάνω στη βάση,

Το αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει και προσθέτουμε μαρμελάδα που έχουμε διαλύσει με 1 κουταλιά της σούπας ζεστό νερό-.εγώ βάζω φράουλα-εσείς ότι θέλετε.Καλοφάγωτο.
Εγώ έβαλα 500 γρ.Φιλαδέλφεια,100 γρ.ζάχαρη άχνη και σπιτικό σιρόπι φράουλας.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Sophia Fatseas- Κωνσταντινα Μιχαλοπουλου “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑφράτα Ψητά σουτζουκάκια γιαουρτλού
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακό ρυζόγαλο από τον Δημ. Σκαρμούτσο