Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Συνταγές Μαγειρικής”

ΥΛΙΚΑ
450 γρ. ‏κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
1 συσκευασία (400 γραμμάρια) ‏ζαχαρούχο γάλα

Διαφήμιση

Εκτέλεση
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
Αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα.

Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ρίχνετε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.

Βάζετε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβετε σε μικρά κομματάκια.και έτοιμο και ρίχνεται ότι σας αρέσει από πανω γίνετε τέλειο!!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Συνταγές Μαγειρικής”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥγιεινό Σπιτικό Παγωτό με τέλεια απαλή υφή
Επόμενο άρθροΤούρτα κωκ με σοκολάτα!