Υλικά
• 200 g τυρί
• 350 g ζαμπόν
• 5 αυγά
• 1-2 αγγούρια
• μαγιονέζα
• αλάτι, πιπέρι

Διαφήμιση

για τη διακόσμηση
μαϊντανό

Εκτέλεση
Τοποθετούμε ένα στρογγυλό τσέρκι σε ένα πιάτο.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το ρίχνουμε στη βάση.

Αλείφουμε με μία στρώση μαγιονέζα.
Ψιλοκόβουμε τα αγγούρια και τα προσθέτουμε.

Συνεχίζουμε με μαγιονέζα.
Τρίβουμε το τυρί. Το ρίχνουμε σε μία στρώση και προσθέτουμε μαγιονέζα.

Ψιλοκόβουμε τα ασπράδια, τα ρίχνουμε στη φόρμα, αφού τα αλατοπιπερώσουμε.
Ρίχνουμε λίγη μαγιονέζα.
Στρώνουμε καλά το μείγμα.

Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Αφαιρούμε το τσέρκι.

Αλείφουμε με μαγιονέζα γύρω γύρω τη τούρτα και κολλάμε τους κρόκους τριμμένους.
Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη μαγιονέζα και στολίζουμε με μαιντανό και λίγα τρίμματα κρόκου.

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠρωτότυπη Πίτα ” Βαμβάκι” με γέμιση ή και σκέτη
Επόμενο άρθροΤο φαγάκι του φτωχού – Ελιές Στιφάδο