Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

  1. 1 κομμάτι χοιρινό με πέτσα
  2. λάδι
  3. αλάτι – πιπέρι
  4. κληματόβεργες

Οδηγίες

Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το αλατοπιπερώνουμε. Για την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα, ρίχνουμε στη χούφτα μας λάδι και μπόλικο αλάτι. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε την πλάτη του χοιρινού (επαναλαμβάνουμε μέχρι να καλύψουμε όλη την πλάτη).

Δες και αυτό!
11 τροφές που «κόβουν» μαχαίρι την όρεξη!

Τοποθετούμε σε ταψί τις κληματόβερβες σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές και τοποθετούμε πάνω το κρέας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για 3 ώρες περίπου (ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού).

Δοκιμάστε το και αν δε θυμηθείτε τα πανηγύρια στο χωριό να μη με λένε Δήμητρα. Στην Πελοπόννησο συνηθίζεται πολύ. Καλή επιτυχία.

Δες και αυτό!
Άπλωσε 10 Φέτες Μπέικον στο Αλουμινόχαρτο και Τύλιξε τον Κιμά. Δείτε το Αποτέλεσμα και θα σας Τρέχουν τα Σάλια!

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση