Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

ΥΛΙΚΑ
500 γμ αλεύρι γοχ
3 αυγά
1 κγ αλάτι
Μισό κγ ξύδι
100 μλ χλιαρό νερο
Ζύμη σφιχτή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνω και αφήνω 1 ώρα για ξεκούραση

Γέμιση
400 γμ ανθότυρο
100 γμ κεφαλοτύρι
1 αυγό
2 κσ γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε φύλλο κόβω με κουπάτ γεμίζουμε τα βάζουμε ένα δίσκο στην κατάψυξη να παγώσουν

Μετά τα τοποθετουμε σε σακουλάκι όταν θέλω να τα ψήσουμε βράζουμε νερό με αλάτι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο

Όταν ανέβουν ψηλά είναι έτοιμα καίμε και φρέσκο αγελαδινό βούτυρο και ρίχνουμε από πάνω

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ‎ “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.