Γλυκό του ντουλαπιού με ότι υπάρχει διαθέσιμο....
Connect with us

Γλυκα

Γλυκό του ντουλαπιού με ότι υπάρχει διαθέσιμο….

Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Saltaoura‎ – “Pastry Designs Group”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
8-10 κουλούρια με πετιμέζι
2 κσ βούτυρο λιωμένο
1 κουβερτούρα 125 γρ
100 ml γάλα εβαπορέ
φρούτα (μπανάνα – φράουλα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
θρυμματίζουμε τα κουλουράκια στο μούλτι να γίνουν σκόνη. Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύω καλά.

Στρώνουμε σε μία φόρμα το μείγμα μου.

πχ ένα ρηχό πλαστικό τάπερ (21 εκ.) και βάζουμε λαδόκολλα. Μπορείτε αν έχετε, να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα με τη σούστα και την αποσπώμενη βάση.

Καλύπτουμε καλά τον πάτο και ισιώνουμε καλά.
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε τη κρέμα.

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα. Ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε τη σοκολάτα.

Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ρίχνουμε πάνω από τη βάση με τα κουλούρια και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά (το βάζουμε στην κατάψυξη)

Στολίζουμε με φρούτα και σιρόπι σοκολάτας

Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Saltaoura‎ “Pastry Designs Group”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!