Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

Για τη κρέμα μανταρινιού
3 φλιτζάνια χυμού μανταρίνι
1 φλιτζάνι τσαγιού με ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι τσαγιού κορν φλάουρ
Για τη λευκή κρέμα
1 λίτρο γάλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
3 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1 βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη

Εκτέλεση

Κατ αρχάς, βάλτε το χυμό μανταρινιού, τη ζάχαρη άχνη και το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα και ανακατέψτε μέχρι να πήξει.
Ρίχνετε τη κρέμα μανταρινιού σε μία φόρμα

Δες και αυτό!
Σουπιές με σπανάκι: Μοναδικός γευστικός συνδυασμός

Για την λευκή κρέμα, ρίχνεται σε μία κατσαρόλα το γάλα, το κορν φλάουρ, το αλεύρι και τη ζάχαρη.
Ανακατεύετε συνεχώς και μόλις αρχίζει να πήζει ρίχνετε τη βανίλια και το βούτυρο .

Ρίχνετε πάνω από τη κρέμα μανταρινιού τη λευκή κρέμα .

Βάζετε για 3-4 ώρες στο ψυγείο και στη συνέχεια το αναποδογυρίζετε σε πιατέλα και το σερβίρετε αφού το διακοσμήσετε.

Δες και αυτό!
Μία σπέσιαλ, αφράτη Τούρτα! Απλά εντυπωσιακή!

via

xrysessyntages.gr

Διαφήμιση