Διαφήμιση

Υλικά

1 κομμάτι τζίντζερ
3 πιπεριές τσίλι
6 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι
5 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπαςσάλτσα σόγιας
1 κουταλάκι του γλυκού μαραθόσπορο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το τζίτζερ και το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο τσίλι, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας και το μαραθόσπορο.

Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε το μείγμα. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει, σουρώνουμε και η σάλτσα μας είναι έτοιμη.

Διαφήμιση

Δείτε την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο:

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠρωτότυπη και νόστιμη καρπουζόπιτα
Επόμενο άρθροFocaccia με τυρί