Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Saltaoura – “ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ” ΥΛΙΚΑ 1 ώριμη μεγάλη μπανάνα 1 κουβερτούρα […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Saltaoura – “ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ”

ΥΛΙΚΑ
1 ώριμη μεγάλη μπανάνα
1 κουβερτούρα (125 γρ)
3 κσ ζαχαρούχο (καραμελωμένο)
12 μπισκότα digestive

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λειώνω την μπανάνα με ένα πιρούνι, τρίβω τα μπισκότα με τα χέρια και βάζω και το ζαχαρούχο. Ανακατεύω καλά και βάζω στην κατάψυξη.

Βάζω σε μια μικρή φόρμα στρογγυλή ή μακρόστενη λαδόκολλα.

Ρίχνω το μείγμα μέσα και στρώνω την επιφάνεια. Λειώνω την κουβερτούρα και καλύπτω με τη μισή την επιφάνεια του γλυκού. Βάζω ξανά στην κατάψυξη να σφίξει η σοκολάτα.

Βγάζω, αναποδογυρίζω σε ένα πιάτο και αφαιρώ προσεκτικά τη λαδόκολλα. Ρίχνω και την υπόλοιπη κουβερτούρα κάνοντας γραμμές.

Ξαναπαγώνω.

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Saltaoura – “ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ”