Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Είναι το κάτι άλλο!

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

200 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΟΧΙ ΣΚΟΝΗ
120 ΓΡ ΑΣΠΡΆΔΙΑ
160 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
30 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
1/2 ΚΟΥΤ ΓΛ ΚΑΝΕΛΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΡΑΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ .. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΧΤΥΠΑΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ .. ΠΡΟΣΘΈΤΩ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΖ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΖ ΑΠΑΛΑ .. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΡΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΡΟΖΕΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΝΕΡΟΥ .. ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 18-22 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ

Διαφήμιση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ
150 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ . ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
120 ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
100 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
50 ΓΡ ΓΑΛΑ
2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΚΑΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ..

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΚΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ .. ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΑΚΟΜΑ ..

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ .. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΨΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΟΨΕ ..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 4-5 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΩΝΕΙ .. ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ..

ΣΙΡΟΠΙ
150 ΓΡ ΝΕΡΟ
120 ΖΑΧΑΡΗ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΝΙΑΚ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΒΡΑΣΜΟΥ ..ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ …

ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ..

ΒΑΖΟΥΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗ .

ΛΥΩΝΟΥΜΕ 250 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ .. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 3 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ..

ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ..

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis“Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμη πίτα με πατάτες από τον Καύκασο
Επόμενο άρθροΧατσαπουρι – Καταπληκτικές πίτες στο τηγάνι για πρωινό