Η συμβουλή είναι από κ. Stratoula Chioti – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

0 χημικά !
0 τρίψιμο !
0 κόπος!

Για οτιδήποτε καεί στην κατσαρόλα, όπως για παράδειγμα μαρμελάδα!

Απλώς βάζουμε νερό να καλύψει όλη την καμμένη επιφάνεια και λεμόνια κομμένα..

Τα αφήνουμε να βράσουν για πέντε λεπτά και μετά το αφήνουμε για 8 ώρες ή όλο το βράδυ !

Γενικώς καλό είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε χημικά να βράζουν μες την κατσαρόλα ! Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε απορρυπαντικό, χλωρίνη κλπ, εφόσον τελικά με ένα λεμονακι γίνεται η δουλειά!

Πρέπει να αφήσουμε τα χημικά στην άκρη, που μας επιβαρύνουν όλους και επίσης το περιβάλλον!

Ξύδι, σόδα, λεμόνι, αλάτι, νεράκι, … κάνουν θαύματα!

Διαφήμιση

Η συμβουλή είναι από κ. Stratoula Chioti “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠανεύκολη Συνταγή για Ραβανί χωρίς αυγά!
Επόμενο άρθροΥπέροχο και λαχταριστό σαραγλί