Γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και κομπόστα ροδάκινο
Connect with us

Γλυκα

Γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και κομπόστα ροδάκινο

Υλικά

Διαφήμιση
  • 1/2 κιλό γιαούρτι
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 μεσαία κομπόστα ροδάκινο
  • 1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
  • 3/4 φλ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. Περιχύνουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια μάζα και τα στρώνουμε στον πάτο του σκεύους, πατικώνοντάς τα.
  2. Διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ σε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι από το σιρόπι της κομπόστας.
  3. Αφού κρυώσει το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα τα οποία έχουμε κόψει μικρά κομμάτια.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να γίνει και χωρίς τα μπισκότα.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

×
Αφράτα Ντονατς στο φουρνο (Με Μαρμελάδα και Σοκολάτα) !