Γευστικό κουνελάκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα
Connect with us

Συνταγές

Γευστικό κουνελάκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Zafeiropoulou Aspasia”

Διαφήμιση

Υλικά
1 κουνελακι μικρό
1-2 κιλά κρεμμύδια
Δάφνη 3-4 φυλλαράκια
Μπαχάρι σε κόκκους
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
1ντοματοχυμο pummaro
1ποτηρι κρασί κόκκινο η άσπρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το κουνελάκι και το Μαρινάρουμε από βραδύς αν μπορούμε με λάδι μπαχαρικά και 1/2ποτήρι κρασάκι .

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε με πολύ λίγο λάδι να μαραθούν και να γυαλίσουν.

Ρίχνουμε και το κουνελάκι και αφήνουμε να σωταριστουν σε χαμηλή φωτιά μαζί με τα κρεμμύδια περίπου 15 λεπτά.

Ρίχνουμε το κρασάκι και αφήνω να εξατμιστεί.. Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά και τον ντοματοχυμο και καλύπτουμε το υπόλοιπο της κατσαρόλας με νερό ..και το ξεχνάμε για 1ωρα και κάτι σε θερμοκρασία 7 κ μέγιστο εστίας 9.

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Zafeiropoulou Aspasia”

Διαφήμιση