Η Συνταγή είναι από κ. Πετρινα Μπαρδανη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρουμε σε 100 μλ λάδι 700 γρ καθαρό βάρος κρεμμύδια στιφαδου τα βγάζουμε στο πιάτο

Διαφήμιση

Σοταρουμε 3 μπουτακια κοτόπουλο βάζουμε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο αλατοπιπερο 3 φύλλα δάφνη 5-6 κόκκους μπαχάρι μισό ξύλο κανέλας

Σβήνουμε με 150 μλ ρετσίνα μόλις εξατμιστεί η ρετσίνα βάζουμε 1 κσ πελτέ ζεστό νερό να καλύπτει καλά μόλις πάρει βράσει βάζουμε και τα κρεμμύδια να πάρουν και αυτά μια δυο βράσεις και το αδειάζουμε στην γάστρα

Σκεπάζουμε και ψήνουμε για μια ώρα στους 200 β τα 10 τελευταία λεπτά την ξεσκεπαζουμε.

Αν χρειαστεί και άλλο νερό προσθέτουμε. δεν το ανακατευουμε για να μην διαλυθούν τα κρεμμύδια.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Πετρινα Μπαρδανη“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑτομικά κεκάκια καρύδας
Επόμενο άρθροΕύκολα γλυκάκια με τσουρέκι και άρωμα μαστιχας