Υλικά

Διαφήμιση

• 1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα
• 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
• 1 φλιτζάνι λάδι
• 2 αυγά
• 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 1,5 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαία μαγιά
• αλεύρι
• Για τη γέμιση
• λευκό τυρί

Εκτέλεση

• Σε ένα μπολ ρίχνετε το νερό ,το γάλα, το λάδι, τα ασπράδια ,τη ζάχαρη , το αλάτι, τη μαγιά και ρίχνοντας αλεύρι φτιάξτε μια μαλακή ζύμη. Την αφήνετε να διογκωθεί.

• Παίρνετε κομμάτι ζύμης , ανοίγετε με τα χέρια σας κατά μήκος, τοποθετείτε το λευκό τυρί στη μέση και κλείνετε κατά μήκος.

• Αλείφετε με τους κρόκους και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° για 22 λεπτά.

Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαφήμιση

credit

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤέλειο σιροπιαστό γλυκό Κοπεγχάγη!
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακή τυρόπιτα από την Μικρά Ασία – Γκιουζλεμέδες