Υλικά

  • 4 μεγάλα καπέλα μανιταριών πορτομπέλο
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. σάλτσα μαρινάρα
  • 4 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
  •  παρμεζάνα, τριμμένη
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Διαφήμιση

Τοποθετούμε στο ταψί τα καπέλα των μανιταριών.

Αλατ’ιζουμε και ψήνουμε στους 230ο C για 10 λεπτά.

Μοιράζουμε τη σάλτσα μαρινάρα στις βάσεις των μανιταριών.

Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και στο τέλος από 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά.

Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.

Γαρνίρουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : dimitrisskarmoutsos

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΜοναδικά ατσμά με μερέντα ή φέτα ή λουκάνικο
Επόμενο άρθροΚαταπληκτική Μπουγάτσα με 2 χοντρά φύλλα και μπόλικη κρέμα