Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. Nikoleta Karageorgou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Ωπωπω θαυμάσιο πιάτο, πρόκληση γεύσης και εμφάνισης!

Υλικά :
Κολοκυθάκια στρογγυλά
Μπέικον
Πιπεριές
Κρέμα γάλακτος
Λίγη μουστάρδα
Τυρί φέτα
Διάφορα κίτρινα τυριά
Αλάτι – πιπέρι – δυόσμο

Εκτέλεση :
Κόβουμε το κοτσανακι από τα κολοκυθάκια και με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους.

Αν είναι μεγάλα τα κολοκύθια τα κόβουμε στη μέση. Τα βράζουμε για 10 ‘ να μαλακώσουν λίγο. Ψιλοκοβουμε το μπέικον και τις πιπεριές και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι.

Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα τυριά, αλάτι, πιπέρι και το δυόσμο.

Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν από πάνω. Με αυτό το μείγμα μπορούμε να γεμίσουμε μανιτάρια porto bello.

Εννοείται ότι μπορούμε να προσθέσουμε ο, τι υλικό θέλουμε..

Η Συνταγή είναι από κ. Nikoleta Karageorgou“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.