Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 500 ΓΡ. ΦΎΛΛΟ ΚΡΟΎΣΤΑΣ ΒΗΡΥΤΟΎ 250 ΓΡ. […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΦΎΛΛΟ ΚΡΟΎΣΤΑΣ ΒΗΡΥΤΟΎ
250 ΓΡ. ΒΟΎΤΥΡΟ ΓΆΛΑΚΤΟΣ

ΣΙΡΌΠΙ
700 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
400 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ ΝΕΡΌ
2 ΞΎΛΑ ΚΑΝΈΛΑΣ
3 ΚΑΡΦΆΚΙΑ ΓΑΡΊΦΑΛΟ
1 ΦΛΟΎΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΎ
1 Κ.Σ. ΧΥΜΌ ΛΕΜΟΝΙΟΎ

ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ

ΚΡΈΜΑ

1 ΚΟΎΠΑ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΨΙΛΌ
1/4 ΚΟΎΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΆΟΥΡ
1 ΛΊΤΡΟ ΓΆΛΑ
250 ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΎΠΑ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ ΒΑΝΊΛΙΑΣ
ΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΛΕΜΌΝΙ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΒΟΎΤΥΡΟ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
4 ΑΥΓΑ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΌΚΟΥΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΣΠΡΆΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΣΕ ΜΑΡΈΓΚΑ….ΧΤΥΠΆΜΕ ΕΛΑΦΡΏΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΌΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΏΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΡΈΓΚΑ ΜΕ ΑΠΑΛΈΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΜΕ ΜΊΑ ΜΑΡΊΖ…..

ΣΕ ΜΊΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΆΛΑ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΤΟ ΞΎΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΎ ΤΗ ΒΑΝΊΛΙΑ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΊΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΉ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΏΣ…. ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΑΥΓΏΝ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΆΤΕΜΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΉΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΈΣΕΙ…..

ΑΠΟΣΎΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΑΠΌ ΤΗ ΦΩΤΙΆ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΛΙΏΣΕΙ… ΤΗ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΒΡΑΝΗ….

ΒΟΥΤΥΡΏΝΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΈΝΑ ΤΑΨΊ

ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΤΥΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΎΛΛΑ ΜΑΣ ΈΝΑ-ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΊ… ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΆ ΦΎΛΛΑ ΚΆΤΩ… ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ…

ΒΟΥΤΥΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΦΎΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ… ΧΑΡΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ… ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΓΙΑ ΜΊΑ ΏΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ. …

ΑΝΑΛΌΓΩΣ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ…. ΑΝ Ο ΦΟΎΡΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΣ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΉ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ…

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.