ΑΦΡΑΤΑ, ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΛΥΚΑ ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙΑ - ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Connect with us

Συνταγές

ΑΦΡΑΤΑ, ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΛΥΚΑ ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙΑ – ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε.στο μπολ 3 αυγα,30 ml σπορελαιο, 50 γραμμαρια ζαχαρη,1 φακελακι ξερη μαγια και ανακατευουμε με το χερι!

Προσθετουμε 250 γραμμαρια αλευρι φαριναπ κουταλια κουταλια και ζυμωνουμε θελουμε μια κολλωδες ζυμη!Τελος προσθετουμε 200 γραμμαρια λιωμενο χλιαρο βουτυρο και ζυμωνουμε !

Σκεπαζουμε το μιγμα για 40 λεπτα!Στην συνεχεια το τοποθετουμε σε φορμακια και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για περιπου 25 λεπτα αναλογα τον φουρνο!Τα αφηνουμε να κρυωσουν!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 κουπες νερο,2 μιση κουπες ζαχαρη για 7 λεπτα!Οταν το κατεβασουμε.προσθετουμε 1 κουταλακι του γλυκου γλυκοζη,1 ποτηρι μεσαιου μεγεθους κονιακ!!!!!!

Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα,ζεστο σιροπι!ΚΡΕΜΑ:Βαζουμε 2 κουπες γαλα με 4 κουταλιες της σουπας ζαχαρη να ζεσταθουν!

Ριχνουμε μεσα 2 κουταλιες της σουπας κορν φλαουρ 1 κουταλια της σουπας αλευρι αφου προηγουμενως τα διαλυσαμε σε λιγο απο το ζεστο γαλα

Μολις πηξει κατεβαζουμε και προσθετουμε 1 βανιλια,1 κροκο αυγου,1 κουταλια της σουπας βουτυρο!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κοβουμε με προσοχη το μπαμπαδακι,τοποθετουμε κρεμα και πανω σαντιγυ και κερασακι!

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση
×
Αφράτα Ντονατς στο φουρνο (Με Μαρμελάδα και Σοκολάτα) !