ΑΦΡΑΤΑ, ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΛΑΔΟΨΩΜΑ
Connect with us

Ορεκτικα

ΑΦΡΑΤΑ, ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΛΑΔΟΨΩΜΑ

Η Συνταγή είναι από κ. ‎George Chatzigiatroudakis‎ – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Διαφήμιση

YΛΙΚΑ:

600 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
350 γρ. ΝΕΡΟ ΟΧΙ ΚΡΥΟ
1 κ.γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ Η 25 γρ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
1/2 κ.γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΟ ΟΧΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΩΛ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤ ΑΛΕΥΡΙ …..

ΜΟΛΙΣ ΛΥΩΣΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ .. ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4-5 ΛΕΠΤΑ

Διαφήμιση

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΜΠΩΛ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ … ΤΗΝ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΚΑΡΒΕΛΑΚΙΑ

ΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΝ ΠΙΤΣΕΣ , ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ 3-4 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΣΕ 2 ΤΑΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ .. ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ..ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35 ΕΩΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

Η Συνταγή είναι από κ. ‎George Chatzigiatroudakis‎ “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!