Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Φλωρα Χριστου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
1κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις
2 φακελακια ξερη μαγια
2 κγ αλατι, 1 κγ ζαχαρη
700ml νερο χλιαρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λεκανη βαζουμε αλευρι, ζαχαρη, μαγια και αλατι και ανακατεύουμε.

Ριχνουμε το νερο και ανακατευουμε .

Σκεπαζουμε με διαφανη μεβρανη και το βαζουμε στο ψυγειο για 12 ωρες.

Βαζουμε την γαστρα με το καπακι να καψει στους 250( Ριχνουμε τη ζημη σε αλευρωμενη επιφάνεια και ζυμωνουμε για λιγο. Βαζουμε το ψωμι στην καυτή γαστρα με τα μαζεματα προς τα πανω. Ψηνουμε στους 230( για 30′

Δες και αυτό!
Χριστουγεννιάτικη τούρτα Ferrero!!!

Αφαιρουμε το καπακι και ψηνουμε για αλλα 20-25′

Το βαζουμε σε σχαρα , σκεπαζουμε με πετσετα μεχρι να κρυωσει.

Η Συνταγή είναι της κ. Φλωρα Χριστου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση