Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο τυρί κρέμα 1 κουταλιά της σούπας(κ.σ.) γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.σ. γάλα εβαπορέ 130γρ. μαργαρίνη 1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο τυρί κρέμα
1 κουταλιά της σούπας(κ.σ.) γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. γάλα εβαπορέ
130γρ. μαργαρίνη
1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί σαντιγύ
1-2 κουταλιές χυμού λεμονιού
1 κουταλάκι κανέλα
2 πακέτα Πτι- Μπερ
Μαρμελάδα βύσσινο ή σιρόπι καραμέλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Θρυμματίζεις τα μπισκότα με το χέρι ή σε μπλέντερ ή στο γουδί.
2.Λιώνεις τη μαργαρίνη και στη συνέχεια τη χτυπάς μαζί με την κανέλα και τα μπισκοτάκια.
3.Παίρνεις το μείγμα και το στρώνεις ομοιόμορφα σε μία ταρτιέρα.

4.Αφήνεις την ταρτιέρα με το μείγμα να κάτσει και καθαρίζεις το μπλέντερ σου.
5.Βάζεις μέσα στο μπλέντερ τη σαντιγύ, το ζαχαρούχο γάλα και το τυρί κρέμα.
6.Μετά, ρίχνεις το εβαπορέ και το γιαούρτι και τα χτυπάς, όλα μαζί.

7.Η κρέμα σου είναι έτοιμη!
8.Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να την απλώσεις ομοιόμορφα στην ταρτιέρα σου.
9. Τέλος, τη βάζεις στην κατάψυξη, μέχρι να γίνει παγωτό!

Όταν σερβίρεις τα κομμάτια, τα γαρνίρεις με την αγαπημένη σου μαρμελάδα ή με κάποιο σιρόπι, όπως καραμέλα ή βύσσινο. Είναι ένα τέλειο, δροσερό, κέρασμα, που πηγαίνει φοβερά με τον καφέ. Δε νομίζεις; Καλή σου απόλαυση!

ΠΗΓΗ