Η Συνταγή είναι από κ. Στελλα Βουτσα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Βούτυρο 500γρ
(250 γρ βιταμ, και 250γρ αγελαδινό.)Μια κούπα αμύγδαλα καβουρντισμένα χοντροκομμένα,
Ούζο 1 φλυτζάνι του καφέ,
Βανιλιες 3,
Άχνη ζάχαρη ένα ποτήρι,
1 κουταλιά της σούπας μπέικην
Λίγο ελαιόλαδο.
Περίπου ένα κιλό αλεύρι.

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπαμε το βούτυρο με την άχνη και το λάδι να ασπρίσουν συμπληρώνουμε το ούζο και τις βανίλιες

Το αλεύρι με το μπέικην και στο τέλος τα αμύγδαλα .

Ψήνουμε αέρα 170β περίπου 35 λεπτα αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν λίγο και ρίχνουμε πάνω πολύ άχνη

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Στελλα Βουτσα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ πετυχημένο μανταρίνι γλυκό με ωραίο χρώμα
Επόμενο άρθροΚαταπληκτικά πεντανόστιμα τυροπιτάκια από Τζένη Τσανακτσίδου