Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Nikos Athanasiou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

4 αυγά
1 πακέτο φύλλο κρούστας του μισού κιλού
1 γιαούρτι στραγγιστό 220 γραμ
1 ποτήρι σπορέλαιο
2 βανίλιες
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 φακελάκι μπεικιν
Ξύσμα από ενα πορτοκαλι

Σιρόπι :
1,5 ποτήρι νερό
1,5 ποτήρι χυμό πορτοκαλι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και αφού παρη μια βράση αφήνουμε να κρυώσει

Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τα φύλλα με ενα σύρμα ! Κόβουμε με τα χέρια τα φύλλα τα τσαλακώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα !

Λαδωνουμε ενα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα ! Ψήνουμε στους 200 για περίπου μισή ωρα !

Μολις γίνει χαράζουμε όπως ειναι ζέστη και ρίχνουμε το κρύο σιρόπι !

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Nikos Athanasiou  “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑφράτο Κουλίτς με γλάσο από ζάχαρη άχνη και ζελατίνη κατευθείαν από την Ρωσία
Επόμενο άρθροΤυροπιτάρα με έτοιμη σφολιάτα σκέτη Μούρλια