Αφράτα και νόστιμα πισιά, με πατάτα και τυρί
Connect with us

Ορεκτικα

Αφράτα και νόστιμα πισιά, με πατάτα και τυρί

Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη

500 ml χλιαρό νερό
μισό φλυτζάνι τσαγιού σπορελαιο
1 φακελάκι μαγιά σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
ένα κουταλάκι ζάχαρη
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μας μαλακή και εύπλαστη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφηνουμε να φουσκώσει. Βραζουμε πατάτες τις πάταμε με το πηρούνι και μέσα βάζουμε λίγη ρίγανη λίγο αλατακι και.ενα μικρό κρεμμύδι τριμμένο

θελουμε γύρω στα 5 φλυτζανια τσαγιού αλεύρι θα το δείτε στο χέρι.

Τηγανιζουμε σε καυτό καλαμποκελαιο

Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
×
Η πιο εύκολη συνταγή για χειροποίητο παγωτό, με 2 μόλις υλικά!