Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη

500 ml χλιαρό νερό
μισό φλυτζάνι τσαγιού σπορελαιο
1 φακελάκι μαγιά σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
ένα κουταλάκι ζάχαρη
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μας μαλακή και εύπλαστη.

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφηνουμε να φουσκώσει. Βραζουμε πατάτες τις πάταμε με το πηρούνι και μέσα βάζουμε λίγη ρίγανη λίγο αλατακι και.ενα μικρό κρεμμύδι τριμμένο

θελουμε γύρω στα 5 φλυτζανια τσαγιού αλεύρι θα το δείτε στο χέρι.

Τηγανιζουμε σε καυτό καλαμποκελαιο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ αφράτα και λαχταριστά γλυκά ψωμάκια
Επόμενο άρθροΤηγανιτές πατάτες με πικάντικη σάλτσα κοτόπουλου