Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Υλικά για 17 ρολακια: -700 γρ αλεύρι -1 […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά για 17 ρολακια:
-700 γρ αλεύρι
-1 και μισό φακελάκι μαγιά
-1 πρέζα αλάτι
-1 πρεζα ζάχαρη
-ελαχιστο λάδι
-1 ποτήρι γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
(μπορείτε να προσθέσετε λίγο χλιαρό γάλα παραπάνω σε περίπτωση που η ζύμη είναι σφιχτή και δεν έχει πάρει όλο το αλεύρι)
Ζυμωνουμε όλα μαζί φτιάχνοντας μια μέτρια ζύμη αφού την αφήσουμε να διπλασιαστεί σε όγκο την ανοίγουμε σε φύλο όχι ιδιαίτερα λεπτό πάχους περίπου ενός εκατοστού και απλώνουμε τα υλικά για την γέμιση που είναι τα εξής :σάλτσα ντομάτας η κέτσαπ στην βάση από πάνω βάζουμε φέτες ζαμπόν τυρί γκούντα πιπεριά σε κύβους και μπέικον εάν επιθυμείτε.

το τυλίγουμε σε ρολό το κόβουμε σε ροδελες πάχους περίπου δύο εκατοστών η όσο φαρδύ το θέλετε τοποθετούμε σε λαδόκολλα με την κομμένη πλευρά προ τα κάτω και αφού ξεκουραστούν περίπου τρία τέταρτα τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Δείτε επίσης  Αρωματικό και πεντανόστιμο Κέικ μανταρίνι με γλάσο σοκολάτας (νηστίσιμο)

Γίνονται ανάρπαστα.

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kouri “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση