Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 250 γραμμάρια μαργαρίνη 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 1 αυγό 1 φλυτζάνι τσαγιού κορν φλαουρ 3 φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ Κουβερτούρα […]

Διαφήμιση

Υλικά

  • 250 γραμμάρια μαργαρίνη
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού κορν φλαουρ
  • 3 φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ
  • Κουβερτούρα
  • ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη άχνη , το αυγό και το κορν φλάουρ. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Φτιάχνουμε μία μαλακή ζύμη.

Στρώνουμε το ταψάκι του φούρνου με λαδόχαρτο και φτιάχνουμε στρογγυλά μπισκοτάκια.

Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για δέκα λεπτά.

Δεν τα ψήνουμε περισσότερο για να μην κοκκινίσουν.

Λιώνουμε μία σοκολάτα κουβερτούρα.

Βγάζουμε από το φούρνο τα μπισκοτάκια, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βουτάμε στη σοκολάτα .

Στη συνέχεια τα βουτάμε στο ινδοκάρυδο.

Δες το βίντεο εδώ:

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση