Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
550-600 γρ αλεύρι
1 ασπράδι
200 ml γάλα
100 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
Βούτυρο μαλακο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη
Λίγο αλάτι,σουσάμι για το πασπάλισμα
Φέτα και ανθότυρο για τη γέμιση :

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το ασπραδι με το λαδι και υστερα τα υπόλοιπα υλικα…

Αφήνουμε τη ζυμη μα ξεκουραστεί για μισή ώρα..

Κανουμε 7 μπαλιτσες και ανοίγουμε ενα παραλληλογραμο..

Απλωνουμε βουτυρο και διπλώνουμε στη μέση…

Ριχνουμε τη γέμιση και διπλωνουμε…ενωνουμε τις ακρες….

Αλείφουμε με το κρόκο και λιγο γάλα και ρίχνουμε σουσάμι.

Ψήνουμε στους 190 για 25 λεπτα περίπου!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΦανταστικό σιροπιαστό γλυκό με σοκολάτα από την Τζένη Τσανακτσίδου
Επόμενο άρθροΜοναδικά μουστοκούλουρα γεμάτα αρώματα και γεύση