Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά Για τη ζύμη 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια μαγιά στεγνή 1/2 ποτήρι γάλα φρεσκό 1 φλιτζανάκι νερό χλιαρό 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο λίγο αλάτι Για τη γέμιση και το τηγάνισμα 1 κρόκος αυγού 100 γρ. φέτα 250 γρ. ανθότυρο Κρήτης ελαιόλαδο κρητικό ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Διαλύετε τη μαγιά […]

Διαφήμιση

Υλικά

  • Για τη ζύμη
  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλάκια μαγιά στεγνή
  • 1/2 ποτήρι γάλα φρεσκό
  • 1 φλιτζανάκι νερό χλιαρό
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • λίγο αλάτι
  • Για τη γέμιση και το τηγάνισμα
  • 1 κρόκος αυγού
  • 100 γρ. φέτα
  • 250 γρ. ανθότυρο Κρήτης
  • ελαιόλαδο κρητικό ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Διαλύετε τη μαγιά σε χλιαρό νερό. Βάζετε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνετε μια μικρή λακκούβα. Ρίχνετε εκεί τη μαγιά, το γάλα, το λάδι και το αλάτι. Ζυμώνετε με τα χέρια σας μέχρι να αποκτήσετε μια πολύ μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Την αφήνετε να ξεκουραστεί 25-30′.

  2. Κομματιάζετε τη φέτα και το ανθότυρο σε ένα μπολ και …

Δείτε την συνέχεια της εκτέλεσης και περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : icookgreek