Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά Μισό κιλό κιμά 1 φέτα ψωμί ½ φλ. Γάλα 1 κρεμμύδι 2 σκ. Σκόρδο 1 αυγό Αλάτι πιπέρι Γέμιση […]

Διαφήμιση

Υλικά
Μισό κιλό κιμά
1 φέτα ψωμί
½ φλ. Γάλα
1 κρεμμύδι
2 σκ. Σκόρδο
1 αυγό
Αλάτι πιπέρι

Γέμιση
Μανιτάρια
Κρεμμυδάκια φρέσκα
Αλάτι
Πιπέρι
μοτσαρέλα

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το κιμά. Μουλιάζουμε μία φέτα ψωμί στο γάλα. Στο μούλτι ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ψωμί με το γάλα. Τα χτυπάμε και τα ρίχνουμε στο κιμά. Ρίχνουμε το αυγό , το αλάτι και το πιπέρι. Ζυμώνουμε. Κάνουμε μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με λαδόχαρτο.

Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι ψιλοκομμένα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε. Βγάζουμε και ρίχνουμε κρεμμυδάκια.
Κάνουμε με τη βάση ενός ποτηριού εσοχή στα μπιφτέκια και γεμίζουμε.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς 30-35 λεπτά.
Βγάζουμε και ρίχνουμε πάνω από κάθε μπιφτέκι μοτσαρέλα τριμμένη.
Ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση