Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Argiro Papoutsidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Υλικά 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Argiro Papoutsidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
1 κεσεδάκι λιωμένη φυτίνη με βούτυρο
1 κγ αλάτι
1 κούπα σκληρό κίτρινο τυρί τριμμένο
1 κγ μπέϊκιν
Αλεύρι όσο πάρει για μία ζύμη μαλακή περίπου 400-450 γρ.ή μπορείτε να βάλετε και φαρίνα.

Γέμιση
Τυρί φέτα
Ασπράδι από ένα αυγό ( τον κρόκο τον κρατάμε για επάνω)
Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα αυτά τα υλικά μαζί και έτοιμαζουμε την γέμιση.

Κάνουμε μπαλάκι στο χέρι μας ζύμη όσο ένα μανταρίνι και το πατάμε να ανοίξει βάζουμε μέσα 1 κγ από τη γέμιση και κλείνουμε καλά.

Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και μόλις τα έχουμε όλα έτοιμα τα αλίφουμε με τον κρόκο του αυγού και οποία/ ος θέλει βάζει και σουσάμι.

Ψήνουμε για 30-35 min σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 c

Η Συνταγή είναι της κ. Argiro Papoutsidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση