Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο ταψι του φουρνου 1 κιλο καμταιφι και το ανοιγουμε παρα πολυ καλα

Ριχνουμε πανω του 250 γραμμαρια βουτυρο αγελαδινο λιωμενο και το ανακατευουμε να μουσκεψει και το ισιωνουμε και το ψηνουμε στους.200 βαθμους να κοκκινησει καλα

Το βγαζουμε και το αφηνουμε να.κρυωσει

ΣΙΡΟΠΙ:
2 ποτηρια νερο,
2 ποτηρια.ζαχαρη,
χυμο μισο λεμονιου βρασιμο 4 λεπτα

ΚΡΕΜΑ:
1 κιλο γαλα,
4 κουταλιες της.σουπας κορν φλαουρ,
2 κουταλιες της σουπας αλευρι,
1 βανιλια,
3 κροκους αυγων
4 κουταλιες της σουπας βουτυρο

Συναρμολογηση:
Βαζουμε.γαντια πλαστικα !Παιρνουμε το μισο ψημενο κανταιφι και το τοποθετουμε στο ταψι η ταπερ σιροπιαζουμε

Ριχνουμε.την κρεμα και απανω στην κρεμα τοποθετουμε το υπολοιπ0 κανταιφι με προσοχη και το σιροπιαζουμε σιγα σιγα

Τελος πανω βαζουμε η γλασσο η σαντιγυ

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.