Η Συνταγή είναι από κ. Giorgia Iosifidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ:
2και 3/4 της κουπας αλευρι για ολες τις χρησεις,
1 μπεκιν,
4 αυγα,
1 κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστο 2 τα εκατο λιπαρα,
3/4 της κουπας σπορελαιο,
μιαμιση κουπα γραβιερα (εγω εβαλα αμφιλοχιας, 1 κουπα ζαμπον μαζι με λουκανικο φρανκφουρτης ψιλοκομενα(εναλλακτικα αλλαντικα της αρεσκειας σας ..δεν θελει πολυ λιπαρα)..
1κγ αλατι,
μιση κουπα μαυρες ελιες ψιλοκομενες,
δυο κοκκινες πιπεριες κομενες καρε,
μια μεγαλη πρασινη πιπερια κομμενη καρε..
ριγανη και πιπερι…

Εκτέλεση:
Αυγα,σπορελαιο,γιαουρτι τα χτυπαω μαζι…

Ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα μεσα τελευταιο το αλευρι στο οποιο εχουμε ριξει το μπεκιν…η ζυμη γινεται σφιχτη αλλα ετσι πρεπει να ειναι…

Λαδωνουμε την φορμα κεικ και πασπαλιζουμε με σουσαμι ..

Τοποθετουμε την ζυμη και ψηνουμε στους 180β σε προθερμασνενο φουρνο στον αερα για περιπου μια ωρα μεχρι να ροδοκοκκινισει..

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Giorgia Iosifidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.