Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά:

4 φλιτζάνια γάλα (σόγιας, αμυγδάλου ή ρυζιού)

8 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό

5-6 κουταλιές ζάχαρη

3 κουταλιές βιτάμ

1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

1 βανίλια

2 φύλλα σφολιάτα

Ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα ανακατεύουμε  καλά πάνω στην φωτιά ώσπου να δέσει η κρέμα.

Δες και αυτό!
Αγιορείτικο παστίτσιο με μανιτάρια

Στο τέλος προσθέτουμε το μπέϊκιν και την βανίλια.

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.

Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.

Αλείφουμε με λίγο βιτάμ λιωμένο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο.

Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε την μπουγάτσα με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.

Δες και αυτό!
Πεϊνιρλι με τυρι κατσικισιο

Η συνταγή είναι από το βιβλίο ΩΣ ΓΛΥΚΕΑ ΤΩ ΛΑΡΥΓΓΙ ΜΟΥ Μοναστηριακή ζαχαροπλαστική (και όχι μόνον !) – womantoc

Διαφήμιση