Υλικά 

Διαφήμιση
  • 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
  • 2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 30 γρ βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λαδόκολλα

Εκτέλεση 
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.

Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα.

Βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές

Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.

Διαφήμιση

Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.

ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΕύκολα Μεζεδάκια για πάρτι: 10 ιδέες και συνταγές για finger food με διάφορα υλικά
Επόμενο άρθροΚλασσικό κέικ καρότων – γρήγορο, νόστιμο και εύκολο !