Υλικά
2 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 ½ φλιτζάνι του καφέ λάδι
50 γρ βούτυρο φρέσκο
2 ½ φλιτζάνια αλεύρι
2 φλιτζάνια  νερό ή ανθρακούχο νερό ή γάλα
Λίγο εξτρά αλεύρι (καλαμποκίσιο κατά προτίμηση)
250 γρ φέτα

Εκτέλεση
Ανάβουμε το φούρνο μας στους 250οC να ζεσταθεί. Βάζουμε στο ταψί μας το 1 φλιτζάνι του καφέ λάδι και το μισό βούτυρο και το βάζουμε στο φούρνο να κάψει καλά.

Διαφήμιση

Χτυπάμε το 1 αυγό με το αλάτι και το ½ φλιτζάνι λάδι.
Διαφήμιση

Προσθέτουμε όλο το αλεύρι και αραιώνουμε με το νερό σιγά σιγά.

Δημιουργούμε ένα χυλό πιο αραιό από το κεικ.
Όταν κάψει το ταψί με το λάδι-βούτυρο, αμέσως πασπαλίζουμε με το εξτρά αλεύρι.
Προσθέτουμε το χυλό μας και θρυμματίζουμε την φέτα με τα χέρια μας πάνω από τον χυλό.
Στο τέλος χτυπάμε στο σκεύος που είχαμε το χυλό το 2ο αυγό με λίγο νεράκι (1/2 φλιτζάνι του καφέ) και
Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : zzcook

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣιμιγδαλένιος Χαλβάς με πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΠασχαλινά κουλουράκια χωρίς αμμωνία με άρωμα βανίλιας