Διαφήμιση

Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κιλό σπανάκι
½ κιλό πράσο
300 γρ τυρί φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 αυγό
Σουσάμι
Νερό

Εκτέλεση
Σωτάρουμε το σπανάκι και το πράσο, συμπληρώνουμε αλάτι, πιπέρι, νερό και τα βράζουμε. Αφού μισοψηθεί, αποσύρουμε από τη φωτιά και τα στραγγίζουμε ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά.

Για τη γέμιση συμπληρώνουμε το τριμμένο τυρί και το χτυπημένο αυγό.
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Με ένα βουρτσάκι λαδώνουμε κάθε φύλλο ελαφρά. Βάζουμε στη μέση κάθε φύλλου λίγη από τη γέμιση και τυλίγουμε σε μικρό ρολό.

Τοποθετούμε τα ρολά σε λαδωμένο ταψί και τα αλείφουμε από πάνω με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το σουσάμι πάνω στα ρολάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Προσοχή με το ελαιόλαδο – δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα.

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤο τσιζκέικ Νutella που γίνεται ντροπιαστικά εύκολα, δεν χρειάζεται ψήσιμο και έχει μόνο 6 υλικά
Επόμενο άρθροΣτριφτόπιτα