Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
6 αυγα ιδιου μεγεθους θερμοκρασια δωματιου 1 ωρα,
1 κουπα.ζαχαρη,
150 γραμμαρια αλευρι,
60 γραμμαρια κορν φλαουρ,
1 βανιλια,
1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ!

Χτυπαμε τα ασπραδια με την μιση κουπα ζαχαρη σε μαρεγκα!

Διαφήμιση

Χτυπαμε.τους κροκους με την υπολοιπη ζαχαρη,την βανιλια,το αλευρι,το μπεικιν!

Τα ενσωματωνουμε τα δυο μιγματα απαλα τοποθετουμε σε κορνε και κανουμε μικρα δισκακια πανω στην λαδοκολα στο ταψι!

Τα.ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για.15 λεπτα.φυσικα αναλογα τον φουρνο!ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε.150 ml νερο με 150 γραμμαρια.ζαχαρη για 2 λεπτα!

ΓΕΜΙΣΗ:
2 κουτια κρεμα.φυτικη σαντιγυ(400 γρ τα δυο)

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
250 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος πληρες με.250 γραμμαρια κουβερτουρα!Γινεται και μονο να τα.βουτηξουμε στην λιωμενη σοκολατα γαλακτος!

Απανω τοποθετουμε 100 γραμμαρια λιωμενη κουβερτουρα!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετουμε το ενα.δισκακι,σιροπιαζουμε με.πινελο βαζουμε σαντιγυ κλεινουμε με.αλλο δισκακι το κραταμε και το βουταμε.στην σοκολατα οταν κρυωσουν τοποθετουμε την κουβερτουρα η την παραλειπουμε!!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠροκλητικά νόστιμο γλυκό – Σοκολατένιο μιλφειγ σκέτη μούρλια
Επόμενο άρθροΈτοιμη η κοτοπιπερόπιτα που δεν μπορείς να αντισταθείς