Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “zzcook”

Διαφήμιση

Υλικά:

2 αυγά

100 γρ. ηλιέλαιο

80γρ. ζάχαρη άχνη

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο

1 σφηνάκι κουαντρό (προαιρετικά)

125 γρ. Νισεστέ

250 γρ. Αλεύρι

1/2 κ,γλ, μπέκιν

Γα την κρέμα:

Το χυμό από το πορτοκάλι 1/2 φλιτζάνι περίπου

1 κ,σ, ζάχαρη

1 κ, γλ. κόρν φλάουερ

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα, προσθέτουμε το ξύσμα, την άχνη ζάχαρη, το λάδι, το λικέρ, το νισεστέ και το αλεύρι διαδοχικά, κάνουμε τη ζύμη και περιμένουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους …

Διαφήμιση

Περισσότερα στο : zzcook

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠριν καταλογίσεις ευθύνη και κρίνεις κάποιον, μπες στην θέση του
Επόμενο άρθροΑρωματικά κουλουράκια πορτοκαλιού και κανέλας