Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Kappou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Δοκιμάστε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτική τυρόπιτα. Θα εξαφανιστεί σε λίγα λεπτά από το ταψί όσο είναι ακόμα καυτή.
Από εμφάνιση μπορεί να μην λέει τίποτα αλλά από γεύση σκίζει!

Διαφήμιση

Υλικά
600 γρ φέτα τριμμένη
4 αυγά,
1/2 λίτρο γάλα,
200 γρ (1 κεσεδάκι δηλαδή) γιαούρτι στραγγιστό,
ενάμιση κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι,
πιπέρι
1/2 κεσέ τριμμένη φρυγανιά.
λίγο μοσχοκάρυδο
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί, το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι,το γάλα το πιπέρι, το βούτυρο λιωμένο τη φέτα, το μοσχοκάρυδο, το αλεύρι το πιπέρι και το αλάτι.

Απλώνουμε το μείγμα και τέλος ρίχνουμε λίγο λαδάκι η βούτυρο στην επιφάνεια και τριμμένη φρυγανιά.

Ψήνεται στους 180 για 45΄περίπου.

Αλατάκι.
Tου πάνε πολύ και οι κόκκινες πιπεριές!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Kappou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΗ πιο απλή και γρήγορη συνταγή για γιορτινούς κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα!
Επόμενο άρθροΑπίθανο γλυκό κιουνέφε πολίτικο