Απόψε ένα πολύ νόστιμο και γευστικό ιταλικό κέικ - Χρυσές Συνταγές
Connect with us

Κεικ

Απόψε ένα πολύ νόστιμο και γευστικό ιταλικό κέικ

Η Συνταγή είναι από κ. Ariadni Perrou‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
300γρ αλεύρι από καστανό
40μλ λάδι ελιάς
600μλ νερό
40γρ ζάχαρη καστανή
50γρ σταφίδα
50 γρ κουκουνάρι
αμύγδαλα
φυλλαράκια ροζμαρινο
μια πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη και σιγά το λάδι το νερό, τις σταφίδες τα αμύγδαλα το αλάτι και λίγο από το ροζμαρινο.

Αφηνουμε στην άκρη λίγο από αμύγδαλα και σταφίδες. Παίρνουμε χαμηλό ταψάκι το λαδονουμε.

Βαζουμε το μείγμα που έχει γίνει πολύ μαλακό.

Στολιζουμε με ροζμαρινο και τους ιερούς καρπούς.

Εχουμε ζεστάνει τον φούρνο στους 200βαθμους και ψήνουμε για τα πρώτα 200 λεπτά χαμηλή στους 180 και ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά.

Η Συνταγή είναι από κ. Ariadni Perrou‎ “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση